ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κοντά στον Τζέικ Λέιμαν οι "πράσινοι"

Ο Τζέικ Λέιμαν
Ο Τζέικ Λέιμαν Ⓒ 2021 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζέικ Λέιμαν (28 χρονών, 2.03 μέτρα), με τον Αμερικανό φόργουορντ να βρίσκεται πλέον κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο Τζέικ Λέιμαν (28 χρονών, 2.03 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην απόκτησή του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για την θέση του δεύτερου πάουερ φόργουορντ πίσω από τον Ντέρικ Γουίλιαμς, με τους "πράσινους" να προκρίνουν τελικά την περίπτωσή του για την θέση του 8ου ξένου.

Ο Λέιμαν είναι απόφοιτος του Κολεγίου του Μέριλαντ και αγωνίστηκε στο NBA από το 2016 έως το 2022, φορώντας τις φανέλες των Μπλέιζερς και των Γουλβς. Την σεζόν 2021/22 ο Λέιμαν είχε 2.4 πόντους και 1.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής (34 αγώνες - 1 ως βασικός) με τους Γουλβς. Στην καλύτερη - και πιο γεμάτη - σεζόν του στο NBA (2018/19) είχε 7.6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Μπλέιζερς (71 αγώνες - 33 ως βασικός)

Το καλοκαίρι βρέθηκε στην προετοιμασία των Σέλτικς, οι οποίοι τον έκοψαν πριν την έναρξη της σεζόν μετατρέποντάς στον σε free agent, κάτι που άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για να τον πλησιάσει.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Τζέικ Λέιμαν από την σεζόν 2021/22 με την φανέλα των Γουλβς:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ