ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με τον Σενγκέλια οι πράσινοι για διετές συμβόλαιο

Ο Τορνίκε Σενγκέλια
Ο Τορνίκε Σενγκέλια VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τόρνικε Σενγκέλια για διετές συμβόλαιο. Η Βίρτους δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πραγματοποίησει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τόρνικε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Γεωργιανός (31, 2μ06) πάουερ φόργουορντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους πράσινους και η συμφωνία είναι προ των πυλών, καθώς η ιταλική ομάδα δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο. Ο Σενγκέλια, εφόσον δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα λάβει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια κουβαλά δεκαετή εμπειρία από την EuroLeague με Σαρλερουά, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βίρτους Μπολόνια, με την οποία είχε 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εννέα μεταγραφές και συγκεκριμένα τους: Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Σλούκα, Τζέιριαν Γκραντ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Κάιλ Γκάι, ενώ είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ και να μετακομίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ