ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η Sport επαναφέρει την περίπτωση Μίροτιτς για το τριφύλλι και μιλάει για πρόταση 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Ο Νίκολα Μίροτιτς σε αγώνα της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς σε αγώνα της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK

Η Sport βάζει φωτιά στην υπόθεση Νίκολα Μίροτιτς, αφού υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση από τον Παναθηναϊκό που δύσκολα θα απορρίψει.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όμως παραμένει στην ειδησεογραφία των Καταλανών, διότι το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι περίπλοκο.

Αυτό που θα διευκολύνει το διαζύγιο είναι ο πολιτογραφημένος Ισπανός σούπερ σταρ να βρει πλουσιοπάροχη πρόταση από την επόμενη ομάδα του και αυτό υποστηρίζει η Sport ότι έχει στα χέρια του, από τον Παναθηναϊκό.

"Η ελληνική ομάδα κατέθεσε μια μεγάλη προσφορά για τον Μίροτιτς, η οποία του εγγυάται 4.000.000 ευρώ καθαρά για κάθε μία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά που είναι δύσκολο να απορρίψει και που, αν την επιλέξει, θα οδηγήσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να αποχωρήσει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας.

Μάλιστα, η Sport καταγράφει και τις φετινές μεταγραφικές προσθήκες των "πρασίνων", υποστηρίζοντας ότι τινάζει την μπάνκα "για να επιστρέψει στη μάχη για τα πάντα τη νέα σεζόν".

Σημειώνει ότι αποκτήθηκαν οι Κώστας Σλούκας, Λούκας Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Ματίας Λεσόρ και υποστηρίζει ότι ο Μίροτιτς "θα είναι το κερασάκι στην τούρτα" του νέου "σούπερ πρότζεκτ του Παναθηναϊκού".

Το δημοσίευμα σημειώνει και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον πρώην NBAer, με τους "πράσινους" να προσπερνούν τους πρωταθλητές Ελλάδας στην κούρσα.

"Ο παίκτης συνεχίζει να ακούει προσφορές και μία από τις πιο σημαντικές ήρθε από την Αθήνα, όπου διαπραγματευόταν με τον Ολυμπιακό όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν και χάλασαν. Η ομάδα που μπήκε στη μάχη για τις υπηρεσίες του παίκτη της Μπαρτσελόνα είναι ο Παναθηναϊκός, που ταράζει την αγορά ύστερα από μερικά δύσκολα χρόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ