ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Αγραβάνη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Αγραβάνη
PANATHINAIKOS BC

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Αγραβάνης (28 χρονών, 2.08 μέτρα). Για δυόμιση χρόνια υπέγραψε ο διεθνής φόργουορντ, με το τριφύλλι να έχει το δικαίωμα να "βγει" από τη συμφωνία σε κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης (28 χρονών, 2.08 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Την είδηση γνωστοποίησαν με ανακοίνωση οι πράσινοι, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε συνεργασία δυόμιση ετών, από την οποία όμως μπορεί να "βγει" το τριφύλλι κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια.

Με την προσθήκη του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Παναθηναϊκός κάλυψε ένα μεγάλο κενό που είχε από το ξεκίνημα της σεζόν: αυτό του back up πάουερ φόργουορντ (πίσω από τον Ντέρικ Γουίλιαμς), με ικανότητα να αγωνιστεί και στην θέση του σέντερ αν χρειαστεί. Παράλληλα, έβαλε στην μηχανή του έναν ακόμα διεθνή, δυναμώνοντας τον γηγενή κορμό του.

Ο Παναθηναϊκός είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στην Ιταλία με τη Νάπολι και κατόπιν αγωνίστηκε στο Περιστέρι bwin.

Στα 28 του χρόνια πλέον, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην EuroLeague έπειτα από 4 χρόνια και τη θητεία στον Ολυμπιακό.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη για τα επόμενα 2.5 χρόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ