ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Δημήτρης Αγραβάνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Δημήτρης Αγραβάνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Ακόμη έναν παίκτη μπορεί να υπολογίζει ο Χρήστος Σερέλης για το rotation του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24). Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, που προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Ακόμη σε έναν ψηλό μπορεί να υπολογίζει ο Χρήστος Σερέλης για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24). Ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε δίχως πρόβλημα το Σάββατο 18 Μαρτίου, δείχνοντας πως είναι απολύτως έτοιμος για επιστροφή στο rotation του τριφυλλιού για το ντέρμπι.

Το αυτό δεν ισχύει φυσικά για τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία και την προσπάθεια προκειμένου να προλάβει την επόμενη μονομαχία με τον Ολυμπιακό, αυτή για την EuroLeague στο ΣΕΦ την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως στη δωδεκάδα θα βρίσκεται επίσης ο Μάριους Γκριγκόνις που δηλώθηκε αντί του Άντριου Άντριους, όχι όμως κι ο Ματ Τόμας, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην EuroLeague για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ