ΟΠΑΠ FINAL 8

Παναθηναϊκός: Μέρα με τη μέρα ο Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός: Μέρα με τη μέρα ο Παπαγιάννης
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οριακή η παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Κολοσσό, την ερχόμενη Παρασκευή. Ο διεθνής σέντερ ανέβασε ρυθμούς, συμμετέχοντας μόνο σ' ένα κομμάτι της προπόνησης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/2, 19:15 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στον προημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, αλλά ακόμη ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο πόδι του και, μολονότι την Τετάρτη ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των πρασίνων στο Ηράκλειο. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο, με δεδομένο ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το πρώτο εμπόδιο θα ακολουθήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένας ημιτελικός με τον Ολυμπιακό.

Εκτός προπόνησης, αλλά κυρίως για προληπτικούς λόγους, έμεινε ο Ματ Τόμας που είχε δεχθεί εκείνη την αγκωνιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ματς με τον Προμηθέα. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια ζημιά και, εφόσον αισθάνεται καλά, θα είναι παρών στον αγώνα της Παρασκευής.

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ