ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Λαύριο: Με Σαμοντούροβ για πρώτη φορά η 12αδα

Παναθηναϊκός - Λαύριο: Με Σαμοντούροβ για πρώτη φορά η 12αδα
STOLIS_VAGGELIS

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται στην 12αδα του Παναθηναϊκού για το σημερινό (16/10) αγώνα κόντρα στο Λαύριο (16:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Εκτός αποστολής οι Γουόλτερς και Άντριους.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ παίρνει το βάπτισμα του πυρός με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φόργουορντ συμπεριλήφθηκε από τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην 12αδα του αγώνα με το Λαύριο (16:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Σαμοντούροβ αποκτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν και έκανε κανονικά προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό φέτος, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε φιλικό με την Αναντολού Εφές. Κόντρα στο Λαύριο ωστόσο είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα σε επίσημο αγώνα, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω των απουσιών των Νέιτ Γουόλτερς (θλάση στον λαγονοψοΐτη) και Άντριου Άντριους (ίωση).

Η 12αδα του Παναθηναϊκού: Πάρις Λι, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Ματέους Πονίτκα, Μάριους Γκριγκόνις, Ντέρικ Γουίλιαμς, Νίκος Χουγκάζ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Αρτούρας Γκουντάιτις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ