ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερυθρός Αστέρας κατά Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, τι απαντούν οι πράσινοι

Ερυθρός Αστέρας κατά Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, τι απαντούν οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός κατηγορήθηκε στο φιλικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για αδιαφορία και απαράδεκτη συμπεριφορά στον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, με την "πράσινη" ΚΑΕ να παίρνει θέση για το θέμα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατηγορήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για αδιαφορία στον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ΚΑΕ ωστόσο ξεκαθάρισε τη θέση της αναφορικά με το ζήτημα και τις κατηγορίες εις βάρος της για μη έγκαιρη παροχή βοήθειας προς τον παίκτη.

Ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωσή του δήλωσε απογοητευμένος από την στάση του Παναθηναϊκού και την ακατάλληλη συμπεριφορά μέλους της ομάδας. Μάλιστα όπως αναφέρουν ορισμένα μέλη του Παναθηναϊκού εισέβαλλαν στο ματς και έδειξαν ακατάλληλη συμπεριφορά. Επιπλέον ο Ερυθρός Αστέρας κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό για απουσία ιατρικής βοήθειας ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το ιατρικό τιμ της Μπάγερν για την άμεση παροχή βοήθειας.

Από την πλευρά τους οι "πράσινοι" θέλησαν να πάρουν θέση στις κατηγορίες από σερβικής πλευράς χαρακτηρίζοντάς τες "επικοινωνιακά παιχνίδια". Μάλιστα η ΚΑΕ ανέφερε πως η ομάδα ταξίδεψε στο Μόναχο δίχως την παρουσία γιατρού έχοντας λάβει επιβεβαίωση από τους διοργανωτές πως θα υπάρχει η απαραίτητη ιατρική κάλυψη.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο Γουάιτ θα υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς υπέστη κάταγμα σε κόκαλο του χεριού του και η απουσία του υπολογίζεται περίπου στις έξι εβδομάδες.

Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με post της στο Twitter ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πρώην παίκτη της.

Ο τραυματισμός του Γουάιτ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ