ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν η Ελένη Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Α1 Γυναικών
Η Ελένη Καπογιάννη στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η Ελένη Καπογιάννη θα παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια των πράσινων να επιστρέψουν στους τίτλους την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας από τον "αιώνιο" αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, αλλά στο τριφύλλι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Ελένη Καπογιάννη και τη νέα σεζόν καθώς όπως αναφέρει και η ανακοίνωση η έμπειρη προπονήτρια ήταν αυτή που έφερε τους πράσινους ξανά στους τίτλους.

Η ίδια μάλιστα στις δηλώσεις της μετά την ανανέωση του συμβολαίου της αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει και ήθελε να παραμείνει καθώς το τριφύλλι είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες και άνδρες.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 , για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε:

"Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας.

Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδας σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ.

Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι και την Όλγα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού , δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ