ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: Άσχημη πτώση, τραυματισμός και αίματα για τον Άαρον Γουάιτ

Tο στιγμιότυπο του τραυματισμού του Άαρον Γουάιτ
Tο στιγμιότυπο του τραυματισμού του Άαρον Γουάιτ

Ένα πολύ άσχημο πέσιμο, που ως είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο χέρι και ένα χτύπημα στο πρόσωπο, συνδυάστηκε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Άαρον Γουάιτ στο φιλικό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ερυθρό Αστέρα. στο Μόναχο

Ο Άαρον Γουάιτ είχε μια σοκαριστική πτώση ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ του Οκάρο Γουάιτ κατά την τρίτη περίοδο του φιλικού παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Μόναχο.

Ο 29χρονος Αμερικάνος φόργουορντ (2.06μ), που πλέον ανήκει στην ομάδα από το Βελιγράδι, κάρφωσε στο καλάθι της πρώην ομάδας του, αλλά κατά την "προσγείωσή" του έφυγε άτσαλα στο παρκέ και έπεσε με το χέρι του, ενώ την ίδια ώρα χτυπούσε στο πρόσωπό του από το οποίο κυλούσαν αίματα.

Ο Άαρον Γουάιτ κατά τη διάρκεια της άσχημης πτώσης του στο παρκέ
Ο Άαρον Γουάιτ κατά τη διάρκεια της άσχημης πτώσης του στο παρκέ


Ο Αμερικανός αποχώρησε από το παρκέ εν μέσω χειροκροτημάτων από συμπαίκτες, αντιπάλους και άλλους παρόντες. Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Ράντονιτς διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την παρέμβαση του Οκάρο Γουάιτ στην προσπάθεια του παίκτη του, θεωρώντας ότι δεν θα έπρεπε να είχε εμπλακεί στη φάση αποφεύγοντας την όποια επαφή σε μια τέτοια φάση.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ