ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Ντάριλ Μέικον για δύο χρόνια

Ο Ντάριλ Μέικον με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League κόντρα στο Περιστέρι.
Ο Ντάριλ Μέικον με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Ντάριλ Μέικον, με τον 25χρονο σούτινγκ γκαρντ ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάριλ Μέικον. Οι πράσινοι έχουν κλείσει τον 25χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πρίφτη, μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Επομένως, απομένει μονάχα η ανακοίνωση για την οριστικοποίηση του deal.

Ο Μέικον ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με την Ένωση σημείωσε πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας τις επιθετικές του αρετές μετρώντας μέσους όρους 18,2 πόντων και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πλέον, ο Δημήτρης Πρίφτης μένει να βρει τον παίκτη που θα είναι βασικός στο "1", αλλά και τον βασικό στο "4", με τον Παναθηναϊκό να αναζητά τις δύο επόμενες κινήσεις που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ των πρασίνων.

Οι πράσινοι είχαν κυκλώσει το όνομα του Ντάριλ Μέικον, πριν ακόμη ανακοινωθεί η πρόσληψη του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο να τονίζει το θέμα στο Show must go on Live στις 7 Ιουνίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ