ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Πονίτκα, εκτός με Ολυμπιακό

Ο Ματέους Πονίτκα με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ματέους Πονίτκα με την φανέλα του Παναθηναϊκού ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Ματέους Πονίτκα υπέστη τελικά διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στον αγώνα με την Βιλερμπάν και τέθηκε εκτός για το ντέρμπι της Κυριακής (19/3, 15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά για τον Ματέους Πονίτκα όταν αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο από τον αγώνα με την Βιλερμπάν και δυστυχώς το κακό σενάριο επιβεβαιώθηκε.

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ υπέστη τελικά διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει ότι - αρχικά - σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (19/3, 15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Basket League. Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι και το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ, κάτι που θα εξαρτηθεί από την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό στο ίδιο πόδι στον αγώνα με την Ζάλγκιρις τον περασμένο Ιανουάριο, μένοντας τότε εκτός δράσης για 2 εβδομάδες.

Οι 6 ξένοι παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League είναι οι Νέιτ Γουόλτερς (που προφυλάχθηκε στον αγώνα με την Βιλερμπάν για να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό), Πάρι Λι, Ντουέιν Μπέικον, Μάριους Γκριγκόνις (ενεργοποιήθηκε και έγινε η τελευταία αλλαγή με τον Ματ Τόμας να μένει οριστικά εκτός), Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ