ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χτενίζει την αγορά του NBA, τι ισχύει με την περίπτωση του Κάρλικ Τζόουνς

Ο Κάρλικ Τζόουνς
Ο Κάρλικ Τζόουνς AP

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο προσθήκες. Οι πράσινοι χτενίζουν ήδη την αγορά του NBA. Τι ισχύει με την περίπτωση του Κάρλικ Τζόουνς.

Φωτιές άναψε ο Εργκίν Αταμάν μετά την νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπασκόνια. Ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε πως οι πράσινοι χτενίζουν την αγορά -του NBA, αφού στην Ευρώπη τα πράγματα είναι αρκετά "στεγνα"- καθώς σκοπεύουν να κάνουν δύο προσθήκες.

Μία στην περιφέρεια, ως έξτρα λύση δίπλα στον Κώστα Σλούκα και μία στη θέση τρία, για να καλυφθεί το κενό του απόντα Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα για την ώρα και το "κατέβασμά" του στη θέση του small forward δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός στη λίστα του είναι αυτό του Κάρλικ Τζόουνς (1997, 1μ83), ο οποίος πρόσφατα συνδέθηκε και με την Μπασκόνια. Οι πράσινοι του έχουν κάνει, μάλιστα, ήδη κρούση, όμως ο παίκτης φαίνεται να θέλει να περιμένει μήπως προκύψει μία ευκαιρία στο NBA.

Ο βραχύσωμος 26χρονος γκαρντ προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο MundoBasket 2023, όπου μέτρησε 20.4 πόντους (50.9% δίποντα, 41.7% τρίποντα, 78.3% βολές), 4.6 ριμπάουντ και 10.6 ασίστ σε 5 παιχνίδια με το Νότιο Σουδάν, ενώ πριν από λίγο καιρό κόπηκε από τους Σικάγο Μπουλς και κυκλοφορεί ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειώσουμε πως ο Τζόουνς δεν έχει παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού τα τελευταία χρόνια τα πέρασε ανάμεσα σε NBA και G-League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ