VIRAL

Μαλέσκου για Χεζόνια: "Θεωρώ ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό"

Η Ιωάννα Μαλέσκου
Η Ιωάννα Μαλέσκου YOUTUBE

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε για τη φημολογία που την συνέδεσε τις προηγούμενες ημέρες με τον Μάριο Χεζόνια.

Ένα "like" του Μάριο Χεζόνια στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram πριν από δύο εβδομάδες ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στα social media και να αναπτύξει τεράστια φημολογία.

Για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια απάντησε για το... τι τρέχει με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως πολλοί φίλοι του τριφυλλιού τής έχουν κάνει "επίθεση" στα social media προκειμένου να μεσολαβήσει για να πειστεί ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ να παραμείνει στην Ελλάδα για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

"Νομίζω ότι τα πάει πάρα πολύ καλά, βάζει πολλά γκολ και τρίποντα. Είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ σημαντικός για τον κόσμο και κάνουν τα πάντα -πιστέψτε με- για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Ειλικρινά ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους, απ ότι φαίνεται" ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Φίλιππο Ιωάννου.

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει κάτι η ίδια για να μείνει στην Ελλάδα ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ απάντησε πως "εγώ τι να κάνω; δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, είναι άλλος χώρος αυτός".

Για να συνεχίσει: "Πάντως είναι εξαιρετικός παίκτης, γιατί τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησα τα παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ καλός. Πολύ δυνατός και ψηλός".

Αναφορικά με το αν έχει δεχτεί ποτέ φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια απάντησε πως "όχι, δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ είναι να έρχεται κάποιος κοντά σου. Όχι το διαδικτυακό. Δεν είναι φλερτ αυτό. Δεν το θεωρώ φλερτ. Μόλις πήγε να δείξει ο άνθρωπος τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι από πάνω, πριν καλά καλά το καταλάβω. Δόξα τω Θεώ είναι μια πολύ ήρεμη πορεία, από την πλευρά του ανθρώπου. Γιατί κατά τα άλλα, σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει τα social. Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Βαραίνουν οι πλάτες μου. Επειδή πάει πολύ καλά, θεωρώ ότι θα μείνει. Θα είναι καλό αυτό. Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, μου αρέσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ