Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ήττα με 75-79 από τη Σάσαρι στο πρώτο ματς του Κάλιαρι

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Σάσαρι με 79-75 στο πρώτο διεθνές φιλικό στο τουρνουά στο Κάλιαρι. Κόντρα στην Βαρέζε στον μικρό τελικό.
Στο τουρνουά που διεξάγεται στο Κάλιαρι της Ιταλίας ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Σάσαρι με 79-75 στον δεύτερο ημιτελικό. Οι πράσινοι πλήρωσαν το κακό τους δεύτερο μισό και τις κακές τους επιλογές στην επίθεση, δίνοντας την δυνατότητα στην Σάσαρι να επιστρέψει στο ματς και εν τέλει να το κατακτήσει.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του σε ένα πιο δυνατό φιλικό και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Πλέον οι πράσινοι θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό του τουρνουά απέναντι στην Βαρέζε, ενώ η Σάσαρι θα παίξει απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό.
Για τον Παναθηναϊκό ο Άντριους έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, ενώ στο πράσινο ρόστερ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα ο Μάριους Γκριγκόνις λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Λιθουανίας στο EuroBasket.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 36-44, 59-58, 79-75