ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρκετές οι πιθανότητες παραμονής του Μποχωρίδη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τα πράσινα
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τα πράσινα INTIME

Ο Παναθηναϊκός του Ράντονιτς βρίσκεται σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης του ρόστερ του κι από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Με τις προσθήκες των Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να έχουν ήδη επικυρωθεί με τις σχετικές ανακοινώσεις, ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κουβεντιάζουν ενδελεχώς για τις υπόλοιπες κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι έχουν αρκετές θέσεις να καλύψουν σε περιφέρεια ή ρακέτα και άπαντες οι υποψήφιοι περνούν από το μικροσκόπιο του 52χρονου Μαυροβούνιου προπονητή, σε συνεννόηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Απ' όσους παίκτες είχαν συμβόλαιο με το Τριφύλλι αλλά πλέον είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν για το μέλλον τους ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ (1.96) έχει πίσω του μια διετία στο Τριφύλλι και ορισμένα από στοιχεία που διαθέτει στο προφίλ (Έλληνας, αριστερόχειρας, κορμί, πίεση στην μπάλα) φαίνεται πως αρέσουν στον Ράντονιτς. Γι' αυτό και δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί η παραμονή του για τρίτη σερί χρονιά και έκτη συνολικά στον Παναθηναϊκό. Αν ο Μαυροβούνιος κόουτς εισηγηθεί θετικά, η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του θα τρέξει αρκετά γρήγορα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ