Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τη Διονυσία Αλεξανδρή

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τη Διονυσία Αλεξανδρή
PAO1908

Την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τη Διονυσία Αλεξανδρή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η 33χρονη πόιντ γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ των γυναικών. Τι δήλωσε η έμπειρη αθλήτρια για τη μετακίνηση από τον αιώνιο αντίπαλο.

Στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ των γυναικών θ' ανήκει η Διονυσία Αλεξανδρή, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/6) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η 33χρονη πόιντ γκαρντ (1.65μ) υπέγραψε με το Τριφύλλι συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), Διονυσία Αλεξανδρή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της", ανέφερε το σχετικό κείμενο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η έμπειρη πλέι μέικερ ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους".

Η Αλεξανδρή τέλειωσε τη σεζόν στον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 5.3 πόντους και 3.8 ασίστ ανά 19 λεπτά παραμονής στο παρκέ και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ