ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Χουάντσο και Σαμοντούροβ έγιναν ένα με τα παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος One Team

PRINTSCREEN

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έγιναν ένα με τα παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος One Team της EuroLeague.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, οι δύο πρεσβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR στο πρόγραμμα One Team της EuroLeague, βρέθηκαν σε σχολείο της Αθήνας και έγιναν ένα με τα παιδιά. Οι δύο αθλητές των πρασίνων προσπάθησαν να δείξουν σε όλους την αρετή του σεβασμού και τις αξίες που προσφέρει ο ομαδικός αθλητισμός.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Μια προπόνηση, ένα μήνυμα. 

Επιστρέφοντας στο παρκέ, οι αθλητές του Special Olympics Hellas και οι μαθητές, προπονήθηκαν μαζί και μοιράστηκαν το παιχνίδι, τα χαμόγελα τη δύναμη της σύνδεσης μέσω του μπάσκετ.

Οι πρεσβευτές της One Team, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, δεν έπαιξαν απλώς μαζί με τα παιδιά, αλλά μοιράστηκαν αυτό που πραγματικά έχει σημασία: τον σεβασμό, την κατανόηση και την ικανότητα να προσαρμόζονται, να εξελίσσονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, σε κάθε βήμα της πορείας τους.

Γιατί όταν ακούμε, μοιραζόμαστε και εξελισσόμαστε μαζί, το μήνυμα γίνεται πραγματικότητα: Είμαστε όλοι μια ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ