ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Βιλντόσα αντί Μπαλτσερόφσκι στην 12αδα στο Game 1 με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός AKTOR: Βιλντόσα αντί Μπαλτσερόφσκι στην 12αδα στο Game 1 με τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Λούκα Βιλντόσα στην 12αδα ενόψει του αποψινού (5/6) Game 1 με τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τους τελικούς της Stoiximan Basket League, αφήνοντας εκτός 6αδας ξένων τον Όλεγκ Μπαλτσερόγσκι.

Ο Λούκα Βιλντόσα θα βρίσκεται απόψε (5/6) στην 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Αργεντινό γκαρντ στην αποστολή, κόβοντας τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι από την 6αδα των ξένων, προτιμώντας να έχει μία παραπάνω λύση στην περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι η 6αδα των ξένων των "πράσινων" στο αποψινό παιχνίδι θα αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ.

Από την στιγμή που ο Μπαλτσερόφσκι βρέθηκε εκτός 12αδας, αυτό σημαίνει ότι την θέση του σέντερ στον πρώτο τελικό θα καλύψουν ο Ματίας Λεσόρ με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με την Ντίνο Μήτογλου επίσης να έχει την δυνατότητα να περάσει σε θέση 5.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ