Παναθηναϊκός AKTOR: Το παλεύει ο Σλούκας, δύσκολα ο Ρογκαβόπουλος για το Game 1 των τελικών

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό (3/6, 21:00, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ, Match Center από το SPORT24) θα κάνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, ενώ πολύ δύσκολα θα παίξει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για το το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό (3/6, 21:00, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ, Match Center από το SPORT24).
Κι αυτό γιατί οι Κώστας Σλούκας και Νίκος Ρογκαβόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη (02/06), με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει στη Media Day του “τριφυλλιού” το update των ενοχλήσεών τους.
Αναλυτικά τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν
“Έκαναν θεραπεία. Ο Ρογκαβόπουλος νομίζω ότι δύσκολα θα είναι, αλλά ο Σλούκας νομίζω ότι ίσως υπάρχει μία ευκαιρία αύριο πριν το παιχνίδι να δοκιμάσει και μετά θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει και το ρόστερ μας στους ξένους”.