ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Το εντυπωσιακό κορεό για τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τον θάνατό του

Το πανό για τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ
Το πανό για τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Πέντε χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR δεν ξεχνούν τον εμβληματικό παράγοντα του συλλόγου. Δείτε το εντυπωσιακό κορεό που ετοίμασαν οι πράσινοι για να τον τιμήσουν στο περιθώριο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ένα άκρως εντυπωσιακό κορεό έφτιαξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR για να τιμήσουν τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, του επί σειρά ετών εμβληματικού παράγοντα των πρασίνων, ο οποίος απεβίωσε στις 19 Μαρτίου του 2019, δηλαδή πέντε χρόνια και τρεις ημέρες πριν από τον αποψινό (22/3) αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Το κορεό, το οποίο έπιανε όλη την κεντρική κερκίδα του ΟΑΚΑ, και κρεμάστηκε από το άνω διάζωμα μέχρι το κάτω διάζωμα του κλειστού τον Θανάση Γιαννακόπουλο αγκαλιά με μία από τις ευρωπαϊκές κούπες του τριφυλλιού με φόντο μια σημαία του Παναθηναϊκού και τον ίδιο να κάνει το σήμα της νίκης ενώ από κάτω είχε σε χρυσό φόντο και με πράσινα γράμματα το όνομα του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα λίγο πριν την παρουσίαση των δύο ομάδων στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε και ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Θανάση Γιαννακόπουλο ενώ όλη την ώρα από την παρουσίαση μέχρι την έναρξη του αγώνα ο κόσμος του τριφυλλιού φώναζε ένα σύνθημα για τον εκλιπών παράγοντας του Παναθηναϊκού που λέει: "Θανάση σ' αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε. Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός... Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ