ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Τι έκανε ο Κάιλ Γκάι στους πέντε μήνες που φόρεσε τα πράσινα

Παναθηναϊκός AKTOR: Τι έκανε ο Κάιλ Γκάι στους πέντε μήνες που φόρεσε τα πράσινα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποδέσμευσε τον Κάιλ Γκάι, μετά από μόλις πέντε μήνες. Τι έκανε ο 26χρονος γκαρντ στο διάστημα που φόρεσε τα πράσινα.

Ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από την απόκτηση του Κέντρικ Ναν επηρέασε επί της ουσίας δύο παίκτες: τον Λούκα Βιλντόσα και τον Κάιλ Γκάι. Ο πρώτος συνεχίζει να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικός, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά από μόλις πέντε μήνες.

Ο 26χρονος γκαρντ δεν κατάφερε να "κολλήσει" με τους υπόλοιπους και να παρουσιάσει στο παρκέ το πλούσιο επιθετικό ταλέντο του, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με το περιφερειακό σουτ. Κατά βάση άλλωστε είχε μικρό χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague, καταγράφοντας διψήφιο αριθμό λεπτών συμμετοχής μόλις σε τέσσερις από τις οκτώ αναμετρήσεις, στις οποίες πάτησε το παρκέ.

Με 32 πόντους (με 5/7 δίποντα, 6/19 τρίποντα και 4/5 βολές), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 8 λάθη σε 85'10'' συνολικής συμμετοχής στην EuroLeague δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Είναι χαρακτηριστικό πως οι 26/32 πόντοι που σημείωσε ήρθαν στα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε (13 πόντοι με 2/3 δίποντα και 3/7 τρίποντα) και Μπασκόνια (13 πόντοι με 3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 1/1 βολή). Στις άλλες έξι αναμετρήσεις έγραψε μόλις 6 πόντους με 0/1 δίποντο, 1/8 τρίποντα και 3/4 βολές.

Στη Stoiximan Basket League πάτησε το παρκέ σε έξι περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 10 Δεκεμβρίου -άμα τη επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από τραυματισμό όμως, βγήκε εκτός της λίστας των 6+1 ξένων. Στο πρωτάθλημα λοιπόν είχε 37 πόντους με 8/16 δίποντα, 8/31 τρίποντα και 1/5 βολές. Το highlight του; Οι 11 πόντοι με 1/2 δίποντα και 3/6 τρίποντα στο μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στις 30 Οκτωβρίου.

Τότε ήταν που φάνηκε να... γυρίζει το χαρτί για εκείνον και να φτιάχνει την ψυχολογία του. Μία μέρα μετά όμως έπεσαν οι υπογραφές με τον Κέντρικ Ναν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ