ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: Στο ΟΑΚΑ ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο

Στο ΟΑΚΑ ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Στο ΟΑΚΑ ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης PRINT SCREEN

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού. Παρακολούθησαν την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Ζέκα και Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (90-78) στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις τρεις σερί ήττες στην EuroLeague. Στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν ο Ντζανάν Μούσα πάτησε το γκάζι και δημιούργησε το +18 της "Βασίλισσας".

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, Χουάνκαρ, Τιν Γεντβάι και ο Κάρλος Ζέκα, ενώ υπήρχε και μία παρουσία από τα παλιά. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο πρώην αμυντικός των πρασίνων βρισκόταν στην Αθήνα και είπε να κάνει και μία στάση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο ΟΑΚΑ ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Στο ΟΑΚΑ ο Ζέκα μαζί με τον Μολέδο παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης INSTAGRAM / @ZECA_RODRIGUES

Αν και παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς δεν πανηγύρισαν τη νίκη του μπασκετικού τμήματος, απόλαυσαν την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ