MEDIA

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των "αιωνίων"

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των "αιωνίων"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, στο 7ο φετινό παιχνίδι των δύο "αιωνίων".

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (15/4) με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που - τουλάχιστον με τα δεδομένα που ισχύουν - δεν πρόκειται να επηρεάσει την κατάταξη των δύο ομάδων στα playoffs. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει δύο νίκες κόντρα στους "ερυθρόλευκους" στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, πάλι οι "πράσινοι" θα έχουν το πάνω χέρι για την κορυφή.

Αν ωστόσο η ομάδα του Πειραιά νικήσει, τότε θα βάλει πίεση στον "αιώνιο" αντίπαλό του, ο οποίος θα πρέπει να νικήσει στους δύο τελευταίους αγώνες του στο Top-6 (κόντρα σε Προμηθέα - σε εξ αναβολής παιχνίδι - και Περιστέρι bwin, με αμφότερα τα παιχνίδια να γίνονται στο ΟΑΚΑ) για να κλειδώσει στην ισοβαθμία την πρώτη θέση.

Η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Από πλευράς Ολυμπιακού, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεβ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στον ΕΣΑΚΕ.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ