ΟΠΑΠ FINAL 8

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Οι αιώνιοι συμφώνησαν για τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Ο Πέτρος Παπαπέτρου
Ο Πέτρος Παπαπέτρου EUROKINISSI

Δείτε ποιοι είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24). Ιστορική συμφωνία των αιωνίων για την τριάδα.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε την τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνει τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24). Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι τρεις διαιτητές του "αιώνιου" ντέρμπι θα είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας.

Κι αν η ανακοίνωση των τριών ονομάτων από την πλευρά της Ομοσπονδίας αποτελεί μια αναμενόμενη κίνηση, ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε η τριάδα δεν ήρθε με τη συνηθισμένη διαδικασία (βλ. κλήρωση). Αντίθετα, στη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης της ΚΕΔ με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έβαλε, χάριν πρότασης, στο τραπέζι εξ αρχής τα τρία ονόματα -ήτοι πήγαμε από την κλήρωση στον ορισμό.

Κι εκεί, τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR όσο κι ο Ολυμπιακός συμφώνησαν αμέσως, αποδεχόμενοι πως οι συγκεκριμένοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για να διευθύνουν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Μία κίνηση από την πλευρά τους που χαρακτηρίζεται κι ως ιστορικής σημασίας...

Λίγες ώρες νωρίτερα, στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εσπερίδες, θα σφυρίξουν οι: Βάσω Τσαρούχα, Γιάννης Αγραφιώτης και Νώντας Χριστινάκης.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ