Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα, γράφτηκαν 4 προειδοποιήσεις για υβριστικά συνθήματα – Ποιο δεν καταγράφηκε

Διαβάστε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τον Ολυμπιακό και για τις τέσσερις προειδοποιήσεις για υβριστικά συνθήματα.
Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό στο Telekom Center Athens, επικρατώντας 101-94 του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος περιέγραψε στην Game Night τι ανέφερε το φύλλο αγώνα.
Αρχικά, γράφτηκε τι έχει γίνει μεταξύ Ντόρσεϊ και Ναν και για ποιο λόγο αποβλήθηκαν. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ακούστηκε εν χορώ υβριστικό σύνθημα για τον Μπαρτζώκα (1η προειδοποίηση). Γράφτηκε επίσης η χρήση λέιζερ προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξαν και συνθήματα για τους ερυθρόλευκους (μη φυσικά πρόσωπα). Η δεύτερη προειδοποίηση αφορούσε το σύνθημα “Σφύρα καλά…”.
Η τρίτη προειδοποίηση αφορούσε σύνθημα για τον Βεζένκοβ, στο 3:34 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η τέταρτη προειδοποίηση γράφτηκε για υβριστικό σύνθημα κατά του Λαρεντζάκη στο 7:23 στο 4ο δεκάλεπτο.
Δεν καταγράφηκε το υβριστικό σύνθημα που είχε αποδέκτη την πρώην σύντροφο του Σάσα Βεζένκοβ, Νικόλ Ελευθεριάδου.