ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ματιάς Λεσόρ ξανάσμιξε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρτίζαν σε... παιδικό πάρτι

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ματιάς Λεσόρ ξανάσμιξε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρτίζαν σε... παιδικό πάρτι

Ο Ματιάς Λεσόρ ξανάσμιξε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρτίζαν, με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του γιου του.

Ο Ματιάς Λεσόρ θα αντιμετωπίσει πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του, στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Παρτίζαν, το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου. Η ιδιαίτερη σχέση που έχει χτίσει με τους παίκτες της σερβικής ομάδας επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά, την παραμονή του σπουδαίου αγώνα.

Κι αυτό γιατί αρκετοί εξ όσων συνυπήρξαν με εκείνον στα αποδυτήρια της Stark Arena πέρσι, βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του -μόλις δύο ετών- γιου του. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR έφτασε στο πάρτι, ενόσω ο Κέβιν Πάντερ, ο Ζακ ΛεΝτέι, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς κι ακόμη περισσότεροι ήταν ήδη εκεί και τον περίμεναν.

Ακολούθως (και πριν σβήσει τα κεράκια στην τούρτα, μαζί με τον γιο του) μίλησε στην κάμερα της Partizan TV, εξηγώντας πως "περίμενα πώς και πώς να τους ξαναδώ. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο και είναι ωραίο που τους βλέπω ξανά από κοντά. Θα είναι συγκινητικό που θα μοιραστώ και πάλι το παρκέ μαζί τους, έστω κι αν βρίσκομαι στην αντίπαλη πλευρά. Θα είναι όμως και διασκεδαστικό. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ακόμα σκέφτομαι πώς να προσεγγίσω το παιχνίδι. Να προσπαθήσω να το δω ως ένα συνηθισμένο παιχνίδι της regular season, παρόλο που ξέρω ότι δεν θα είναι τέτοιο. Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον σύλλογο, την ομάδα μου, αλλά έχω έρθει εδώ με την ομάδα μου για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ