ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ματίας Λεσόρ εκτός της εξάδας ξένων για το ματς με την Καρδίτσα

15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει τον Ματίας Λεσόρ εκτός της εξάδας των ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR για το ματς με την Καρδίτσα, προκειμένου να ξεκουράσει τον Γάλλο σέντερ.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ο ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR που θα μείνει εκτός για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στην Καρδίτσα (2/12, 17:15, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24).

Ο Εργκίν Αταμάν έκρινε πως ο Γάλλος σέντερ πρέπει να ξεκουραστεί, αφού στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στην Παρτίζαν αγωνίστηκε για 33'10" και αφού ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στη διάρκεια της οποίας οι πράσινοι θα παίξουν με την Εφές στην Τουρκία (5/12, 19:30) και με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (7/12, 21:15).

Ως εκ τούτου η εξάδα των ξένων του τριφυλλιού για το παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι οι: Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Κάιλ Γκάι, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις και Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφκσι.

Να σημειώσουμε πως ο Γκάι έχει αγωνιστεί στα 4 από το 8 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στην EuroLeague έχει παίξει σε 7 από τα 11 ματς που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ