ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε δύο ρεκόρ καριέρας κόντρα στην Αναντολού Εφές

09/01/2024 Panathinaikos Vs Anadolu Efes for Turkish Airlines Eurolague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
09/01/2024 Panathinaikos Vs Anadolu Efes for Turkish Airlines Eurolague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR. Μεταξύ αυτών κι ο Μάριους Γκριγκόνις, που -σε επίπεδο αριθμών- έκανε την καλύτερη εμφάνιση της πράσινης πορείας του.

Το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, ο Κώστας Σλούκας έγινε το πρόσωπο του αγώνα με την Αναντολού Εφές επειδή ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στην all-time list των ασίστ της EuroLeague. Πέραν αυτού, υπήρχε όμως ακόμη ένας που είχε έναν στατιστικό λόγο για να θυμάται το παιχνίδι με την ομάδα του Ερντέμ Τζαν.

Ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας σε αξιολόγηση (με 28 βαθμούς) και εύστοχα σουτ τριών πόντων (με 7 σε ένα βράδυ). Για δύο πόντους δεν άφησε πίσω κι αυτό στους πόντους (25), αν και η γενική αίσθηση που του άφησε το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές ήταν πέρα ως πέρα γλυκιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ