ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ναν και Αταμάν μίλησαν για την ήττα στο Game 1 με τη Μακάμπι στα περυσινά playoffs, η αφύπνιση και το σοκ του Τούρκου

PRINTSCREEN

Κέντρικ Ναν και Εργκίν Αταμάν μίλησαν στο ντοκιμαντέρ της EuroLeague για το Game 1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα περυσινά playoffs της EuroLeague, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει ότι η ήττα αποτέλεσε μια αφύπνιση για τη συνέχεια και με τον Τούρκο να εξηγεί τη δήλωσή του αναφορικά με τη βεβαιότητα που τον διακατείχε ότι οι πράσινοι θα φτάσουν στο Final Four του 2024.

Η EuroLeague δημοσίευσε απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Εργκίν Αταμάν και ο Κέντρικ Ναν, μεταξύ άλλων.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στην κάμερα των διοργανωτών για τη δυσκολία του έργου της ομάδας του όταν έχασε το Game 1 των playoffs από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και εξήγησε την υπόσχεση και τη δήλωση που είχε κάνει μετά το παιχνίδι. 

“Η Μακάμπι έκανε ένα εξαιρετικά καλό παιχνίδι και έπαιξαν με ένα διαφορετικό σύστημα που ήταν δύσκολο για σταματήσουμε. Είδα ότι σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να κάνω ένα σοκ σε όλους”

Πράγματι, οι πράσινοι κατέκτησαν την EuroLeague στο Βερολίνο, με τον Κέντρικ Ναν από την πλευρά του να τονίζει ότι η ήττα από τους Ισραηλινούς ήταν απλά μια αφύπνιση για τη μετέπειτα πορεία του “τριφυλλιού”.

“Απλά ήταν μια αφύπνιση το να χάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο και να το πάρουμε πιο σοβαρά”, δήλωσε ο Κέντρικ Ναν από την πλευρά του στην κάμερα της EuroLeague”, δήλωσε ο Αμερικανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ