ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR λύνει το συμβόλαιο του Κάιλ Γκάι

EUROLEAGUE 2023-2024 /   - .
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκληρώνει πρόωρα τη συνεργασία του με τον Κάιλ Γκάι, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το tweet του ατζέντη του.

Πρόωρο τέλος αναμένεται να μπει στη συνεργασία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Κάιλ Γκάι καθώς θα λυθεί το συμβόλαιο που υπεγράφη πριν από μερικούς μήνες.

Ο 26χρονος γκαρντ, που δεσμεύτηκε για δύο χρόνια το καλοκαίρι, έχασε τη θέση του στο rotation του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από την έλευση του Κέντρικ Ναν, ως αυτός που... περίσσευε σε μια γεμάτη -από γκαρντ- περιφέρεια.

Μετά από συνεχόμενα παιχνίδια δίχως καν παρουσία στη δωδεκάδα λοιπόν (σ.σ.: η τελευταία συμμετοχή στην EuroLeague καταγράφηκε στις 5 Δεκεμβρίου για 1'56'' στην εκτός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές), οι δύο πλευρές βρήκαν τον συμβιβαστικό τρόπο για να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Νερό στο μύλο της συζήτησης περί άμεσου διαζυγίου φρόντισε άλλωστε να βάλει κι ο ατζέντης του Κάιλ Γκάι. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2023, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς τιτίβισε πως "δυστυχώς, υπάρχει ένα μαγαζί που πρέπει να μείνει ανοιχτό για 365 μέρες. Γενέθλια, παραμονές πρωτοχρονιάς - ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά. Αύριο, τελειώνουμε το 2023 με στυλ".

Μπορεί να μην κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις, στην Ισπανία όμως φρόντισαν αμέσως να... τσιμπήσουν και να το θεωρήσουν προάγγελο της επιστροφής του Κάιλ Γκάι στα μέρη τους, εκεί όπου άλλωστε φρόντισε πέρσι να φτιάξει πολύ καλό όνομα, με τα χρώματα της Μπανταλόνα.

Ο Κάιλ Γκάι θα αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR με 4 πόντους (με 31.6% στο τρίποντο) και 1 λάθος ανά 10'38'' συμμετοχής στην EuroLeague, με highlight τα παιχνίδια απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια, όπου σημείωσε τους 26/32 πόντους που πέτυχε συνολικά στη διοργάνωση -έπαιξε οκτώ φορές στον α' γύρο της regular season.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στα μέρη μας, θα μνημονεύεται πάντως για τη μεγάλη συμβολή που είχε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για τη Stoiximan Basket League, δεδομένου πως έδωσε 11 πόντους (με 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24'20'' συμμετοχής το βράδυ της 30ής Οκτωβρίου 2023.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ