ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR κατά EuroLeague: "Διαιτησίες - καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τα χρήματα των ιδιοκτητών"

5    " "  (  / EUROKINISSI)  22  2023
5 " " ( / EUROKINISSI) 22 2023 ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στην EuroLeague, κάνοντας λόγο για διαιτητές που "συνεχίζουν να μην αποδίδουν δικαιοσύνη"

Την επομένη του αγώνα με την Παρτίζαν στη Stark Arena, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα τη διαιτησία στην EuroLeague. Με επίσημο τρόπο λοιπόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέφρασε τα σφοδρά παράπονα που έχει για όσα έγιναν στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, κάνοντας λόγο για διαιτησίες - καρμανιόλες, αλλά και για το επίπεδο της διαιτησίας συνολικά που "συνεχίζει να βρίσκεται υπό το μηδέν".

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεσπάσει -με αφορμή τη διαιτησία του παιχνιδιού με την Παρτίζαν- στο Instagram.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, τα αρμόδια όργανα της Euroleague, να λάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά μέτρα για το επίπεδο της διαιτησίας, που συνεχίζει να βρίσκεται υπό το μηδέν.

Παρά τις αλλαγές σε κορυφαίο επίπεδο, είτε λόγω ανεπάρκειας, είτε για άλλους λόγους, οι διαιτητές συνεχίζουν να μην αποδίδουν δικαιοσύνη.

Διαιτησίες - καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών.

H KAE Παναθηναϊκός ΑKTOR έχει καταγγείλει επανειλημμένως τα λάθη και τα διαιτητικά "κατορθώματα" εκεί που πρέπει αλλά και δημοσίως, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει και οι ομάδες θα παίρνουν αυτό που πραγματικά αξίζουν.

Δυστυχώς, σχεδόν κάθε εβδομάδα, οι πράξεις ακυρώνουν τις (όποιες) καλές προθέσεις για απονομή δικαιοσύνης.

Για την ακρίβεια όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Και κάπως έτσι η ανοχή γίνεται συνενοχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ