EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός AKTOR: Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Λεσόρ και η όμορφη ατάκα για τους πράσινους

Παναθηναϊκός AKTOR: Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Λεσόρ και η όμορφη ατάκα για τους πράσινους
PRINTSCREEN

Τα παιχνίδια του Ζέλικο Ομπράντοβις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι πάντα ιδιαίτερα για τον πολύπειρο τεχνικό, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρτίζαν με τους πράσινους.

Η Παρτίζαν επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR στην παράταση για την 11η αγωνιστική της EuroLeague σε μία αναμέτρηση όπου τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και ο Ματίας Λεσόρ αντιμετώπισαν τις πρώην ομάδες τους.

Ο πολύπειρος προπονητής, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έσπευσε να αγκαλιάσει τον πρώην παίκτη του σε μία όμορφη στιγμή, με τον Ομπράντοβιτς να μην παραλείπει να αναφερθεί για ακόμα μία φορά στην ιδιαιτερότητα που έχουν για εκείνον τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο άλλοτε τεχνικός του τριφυλλιού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, όπου χάρισε και μία όμορφη ατάκα για τους πράσινους, λέγοντας "νιώθω αυτό το κλαμπ σαν δικό μου".

Συγκεκριμένα, τα λόγια του ήταν τα εξής: "Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί μου στην ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι τους εύχομαι τα καλύτερα και ότι ό,τι κάναμε είναι ανεξίτηλο. Νιώθω αυτό το κλαμπ σαν δικό μου"

Δείτε εδώ την αγκαλιά του Ομπράντοβιτς με τον Λεσόρ μετά το τέλος του παιχνιδιού:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ