ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Καθαρές οι εξετάσεις του Λεσόρ, θα μείνει έξω κόντρα στον Προμηθέα

Ο Ματίας Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ INTIME SPORTS

Λήξη συναγερμού για τον Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Γάλλος σέντερ πονάει μεν στην μέση λόγω του τραυματισμού και θα απουσιάσει από τον αυριανό (24/12) αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), οι εξετάσεις του ωστόσο ήταν καθαρές.

Ο Ματίας Λεσόρ δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό (24/12) εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Προμηθέα (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League λόγω του τραυματισμού στου στην μέση στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Γλίτωσε όμως τα χειρότερα.

Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις μετά την επιστροφή των "πράσινων" από το Μιλάνο, οι οποίες ήταν "καθαρές". Δεν έδειξαν δηλαδή να υπάρχει κάποιο κάταγμα σε οστό στην μέση - που ήταν και ο φόβος όλων όταν είδαν τον Γάλλο να σφαδάζει στο παρκέ. Ο Λεσόρ όμως εξακολουθεί να πονάει, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τον αγώνα με τον Προμηθέα και να θεωρείται αμφίβολη η παρουσία του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την άλλη εβδομάδα για την EuroLeague.

Με τον Λεσόρ εκτός, την θέση του σέντερ στο ματς με τον Προμηθέα θα καλύψουν οι Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ