ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αντετοκούνμπο κόντρα στη Ρεάλ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ (29/2, 21:45, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) στη Μαδρίτη για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (29/2, 21:45, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, αφού πέρα από τον Λούκα Βιλντόσα, εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά παράθυρα του EuroBasket 2025, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση. Εν συνεχεία, το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων αποφάσισε πώς ο Αντετοκούνμπο δεν είναι σε θέση να παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ θα προφυλαχθεί και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (3/3, 17:15) για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

""Μετά την εξέταση των γιατρών είδαμε ότι δεν είναι ένας απλός τραυματισμός και θα το δούμε. Δεν θα παίξει ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Κολοσσό στο πρωτάθλημα. Και μετά θα δούμε την κατάστασή του. Δεν είναι κάτι απλό, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι που θα τον στείλει στο χειρουργείο", ανέφερε επί του θέματος ο Εργκίν Αταμάν.

Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος ψηλός μετράει φέτος 3.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά 7'58" συμμετοχής σε 21 παιχνίδια της EuroLeague με το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ