EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός AKTOR: Η Βίρτους ακύρωσε μεμονωμένα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί από Έλληνες

Παναθηναϊκός AKTOR: Η Βίρτους ακύρωσε μεμονωμένα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί από Έλληνες
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR που ταξίδεψαν στην Μπολόνια για το ματς με τη Βίρτους (29/3, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), έχοντας αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια από τον ιταλικό πάροχο, έλαβαν ειδοποίηση για την ακύρωση των εισιτηρίων τους και θα μείνουν τελικά έξω από το γήπεδο.

Πράσινη απόβαση έχει γίνει στην Μπολόνια ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βίρτους (29/3, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague. Η κοντινή απόσταση και η σπουδαιότητα του εν λόγω ματς, έκαναν περισσότερους από 1.000 οπαδούς του τριφυλλιού να ταξιδέψουν στη γειτονική Ιταλία, όμως αρκετοί εξ αυτών θα μείνουν τελικά έξω από το γήπεδο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει την τόσο μεγάλη ζήτηση που υπήρξε, με συνέπεια αρκετοί φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια απευθείας από τον πάροχο με τον οποίο συνεργάζεται η Βίρτους. Ωστόσο, μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ του ματς αρκετοί εξ αυτών έλαβαν ειδοποίηση για την ακύρωση των εν λόγω εισιτηρίων και πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Παρά ταύτα, λόγω της καθυστερημένης ακύρωσης, αυτοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν ήδη ταξιδέψει στην Μπολόνια, αλλά θα μείνουν τελικά έξω από το γήπεδο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ