ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο, μας φτιάχνουν"

EUROLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξήγησε πώς οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν τις προηγούμενες ημέρες αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο εν όψει του Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει ήδη το μεγαλύτερο κίνητρο για τον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές. Αυτό είναι οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν πριν από μερικές ημέρες. Αυτό υποστήριξε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε δηλώσεις που έκανε από την Αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του Game 5 με τη Μονακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον προπονητή, σε όλους. Σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν, καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο και να πάμε στο Final Four. Δεν χορτάσαμε από αυτό. Θα προετοιμαστούμε για την Αναντολού Εφές. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο Βελιγράδι. Η Μονακό είναι η πιο αθλητική ομάδα της οκτάδας, μας έφτασε στα όριά μας. Ακόμη και σήμερα, μέχρι και ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη, δεν ξέραμε αν θα πάμε στο Final Four. Να σημειώσω ότι είναι η 7η πρόκριση που παίρνουμε, στις 13 σεζόν που είμαστε στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι ιστορικό επίτευγμα. Εκτός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω δεν υπάρχει άλλο τέτοιο επίτευγμα. Ίσως κι εμείς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς τα έχουμε καταφέρει. Υπήρχε μια δύσκολη διετία, που δεν παίζαμε στην Ελλάδα, γιατί έτσι έπρεπε για να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι μια απόφαση, που θα το λέμε πως είμαστε περήφανοι που την πήραμε. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final Four, είχαμε να πάμε από το 2017. Όλος ο κόσμος κι όλη η Ελλάδα χαίρονται, τα μηνύματα που έχουμε ήδη λάβει είναι συγκλονιστικά. Όλοι μαζί πάμε για καλύτερα. Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο, μας φτιάχνουν. Ο Βασίλιε Μίτσιτς κι ο Σέιν Λάρκιν κοστίζουν κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, αυτό εξιτάρει όλο τον οργανισμό και την ομάδα. Λογικό είναι να θέλουν να κάνουν το repeat, το 2012 και το 2013".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε: "Είμαστε περήφανοι γι αυτό που πετύχαμε σήμερα. Είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μεσολάβησαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια, η τελευταία πενταετία ήταν πολύ δύσκολη. Έγιναν πολλά. Πήραμε τότε την απόφαση να γίνει η επανάσταση με τον δικό μας τρόπο, χωρίς να επιτεθούμε σε κανέναν. Άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού, είναι μια δικαίωση για όλους αυτό που έγινε. Το πετύχαμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ήταν συγκλονιστικό το αποψινό παιχνίδι. Μπορούσε να κερδίσει κι η Μονακό. Το επίπεδο κι η εξέλιξη του αγώνα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, το Final Four δεν ήταν ο στόχος μας. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους".

Νωρίτερα στα αποδυτήρια απευθυνόμενος προς τους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: "Συγχαρητήρια είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για εμάς, θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να το ζήσετε αυτό. Είμαστε περήφανοι πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό".

Αμέσως μετά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι για εσάς, δείξατε όλοι τη χρονιά ότι είστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσετε όλες τις ήττες για τη δεύτερη θέση, η Μονακό ίσως ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις θα του δείξετε τις αξίζετε".

Δείτε την εκπομπή Game Night μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ