ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοβ αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοβ αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών
FIBA

Ο Ντζανάν Μούσα χάρισε τη νίκη στη Βοσνία απέναντι στη Βουλγαρία (76-73) με τρίποντο στα 1.4'' για το τέλος και υπέγραψε τον αποκλεισμό της ομάδας του Σάσα Βεζένκοβ από τη συνέχεια των προκριματικών. Δεν αγωνίστηκε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού.

Η Βουλγαρία πάλεψε μέχρις εσχάτων απέναντι στη Βοσνία στη Mirza Delibašić Hall παρά την τεράστια απουσία του Σάσα Βεζένκοβ (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού), αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντζανάν Μούσα σκόραρε για τρεις στο 1.4'' για το τέλος και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (76-73), υπογράφοντας παράλληλα τον αποκλεισμό της Βουλγαρίας από τη συνέχεια των προκριματικών.

Το 61.1% στο δίποντο και τα 38 ριμπάουντ έκαναν τη διαφορά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από την άλλη, οι 24 πόντοι (με 6/9 τρίποντα) του Ντι Μποστ δεν αρκούσαν για την ομάδα του Ρόσεν Μπαρκόφσκι, η οποία ολοκλήρωσε απόψε την προσπάθεια για παρουσία στα γήπεδα της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας και των Φιλιππίνων.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 40-36, 58-64, 76-73.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ