ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Παρουσία Νοβίτσκι και Σκόλα η κλήρωση στις Φιλιππίνες

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Ⓒ 2021 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 απέχει πλέον λιγότερες από 10 μέρες, με την FIBA να ενημερώνει ότι το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Λουίς Σκόλα.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Στις 29 Απριλίου θα γίνει στις Φιλιππίνες η κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 - όπου θα συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών - και θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, με την FIBA να αποκαλύπτει μερικές από τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν μεταξύ άλλων δύο θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι καιο Λουίς Σκόλα, καθώς και μία σειρά από επίτημους καλεσμένους, όπως η πολλάκις πλατινένια ράπερ Saweetie (τραγουδίστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος) - σε μία σημαντική στιγμή για την ίδια, αφού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στις Φιλιππίνες, από τις οποίες έχει καταγωγή η μητέρα της - η Τζερόνιμο (που θεωρείται από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της Ασίας, έχοντας τιμηθεί με FAMAS Golden Artist Award και World Music Award) και ο Μπίλι Κρόφορντ (αμερικανοφιλιππινέζος τραγουδιστής και ηθοποιός).

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι μεγαλοπρεπής και θα μεταδοθεί ζωντανά σε πολλές χώρες, θα υπάρχει πρόσβαση διαδικτυακά μέσω του επίσημου καναλιού της FIBA στο YouTube, ενώ σε απόδειξη του πόσο σημαντική είναι για τις Φιλιππίνες, θα προβληθεί σε prime time τηλεοπτική ζώνη από το ONE Sports.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Αμερική: Καναδάς, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό, Βραζιλία

Ευρώπη: Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ισπανία, Σερβία

Αφρική: Ανγκόλα, Πράσινο Ακρωτήρι, Ακτή Ελεφαντοστού, Αίγυπτος, Νότιο Σουδάν

Ασία και Ωκεανία: Αυστραλία, Κίνα, Ιράν, Ιαπωνία, Ιορδανία, Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ