MUNDOBASKET 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Ο Ντένις Σρούντερ θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής Γερμανίας

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Ο Ντένις Σρούντερ θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής Γερμανίας
FIBA

Ο Ντένις Σρούντερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Λέικερς στο NBA και στρέφει το βλέμμα του στη συμμετοχή της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Της προσπάθειας της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 θα ηγηθεί ο Ντένις Σρούντερ, όπως επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς στα playoffs του NBA.

"Σίγουρα θέλω να παίξω. Ανυπομονώ να γράψουμε μία ακόμα ιστορία αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι τρελό για τη Γερμανία, για εμένα και για την Ομοσπονδία. Είμαι έτοιμος για αυτό.

Θα πάω περάσω χρόνο με την οικογένειά μου τις δύο επόμενες εβδομάδες. Θυσιάζουν τόσα πολλά για να είμαι εγώ εδώ. Η σύζυγός μου κάνει τα πάντα για μένα, για να παίζω στο πιο υψηλό επίπεδο. Δεν βλέπω πολύ τα παιδιά μου, οπότε θα περάσουμε χρόνο μαζί τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά θα πάω στη Γερμανία για δω τους φίλους και την οικογένεια που έχω εκεί και μετά από μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο", είπε ενδεικτικά ο Σρούντερ.

Να θυμίσουμε ότι η Γερμανία κατέλαβε την τρίτη θέση στο EuroBasket 2022, στο οποίο ο 29χρονος γκαρντ είχε 22.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ. Ακόμα, να σημειώσουμε ότι η Γερμανία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Φινλανδία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία και θα αγωνιστεί σε πρώτη φάση στην Οκινάουα.

TAGS MUNDOBASKET 2023 FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ