FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Ο Καρλ Άντονι Τάουνς θέλει να παίξει με τη Δομινικανή Δημοκρατία μετά από μία δεκαετία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Ο Καρλ Άντονι Τάουνς θέλει να παίξει με τη Δομινικανή Δημοκρατία μετά από μία δεκαετία
AP PHOTO/ABBIE PARR

Ένας ακόμα αστέρας του NBA πιθανότατα θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο λόγος για τον Καρλ Άντονι Τάουνς, οποίος θέλει να βάλει τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Την πρόθεσή του να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, που θα γίνει στις Φιλιππίνες, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο Καρλ Άντονι Τάουνς, μιλώντας στο "The Ringer NBA Show podcast".

Ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανέφερε: "Αυτό το καλοκαίρι θέλω να παίξω με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Θα ήταν τέλειο. Θα ήταν εκπληκτικό. Προσπαθώ να το κάνω πραγματικότητα". Η εν λόγω δήλωση αποκτά μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τάουνς έπαιξε τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της πατρίδας του πριν από μία δεκαετία, στο FIBA AmeriCup του 2013.

Ωστόσο, το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο αναμένεται να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό με αστέρες από το NBA όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Ελλάδα, ο Νίκολα Γιόκιτς με τη Σερβία, ο Λούκα Ντόντσιτς με τη Σλοβενία, ο Λάουρι Μάρκανεν με τη Φινλανδία, οι Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Τζαμάλ Μάρεϊ και Αρ Τζέι Μπάρετ με τον Καναδά, τα αδέλφια Βάγκνερ και ο Ντένις Σρούντερ με τη Γερμανία και πολλοί άλλοι, γεγονός που ιντρίγκαρε προφανώς και τον Τάουνς.

TAGS FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ