MUNDOBASKET 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Με Γιουλ και Φερνάντεθ η Ισπανία

Ο Ρούντι Φερνάντεθ
Ο Ρούντι Φερνάντεθ FIBA

Οι παλιοσειρές της Εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ, σκοπεύουν να αγωνιστούν κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Την πρόθεσή τους να παίξουν με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 έχουν εκφράσει οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ. Αυτό αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην As.

"Όταν μίλησα μαζί τους, ο Γιουλ και ο Ρούντι ήταν οι πρώτοι που μου είπαν: 'τα λέμε το καλοκαίρι'. Η αφοσίωσή τους είναι απαράμιλλη", ανέφερε σχετικά με την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

"Χαίρομαι πολύ για αυτούς. Βλέπω πολλές ομοιότητες ανάμεσα στη νίκη αυτή και την κατάκτηση του EuroBasket 2022. Πριν από δύο εβδομάδες έμοιαζε ότι είχαν τελειώσει (σσ. όταν έχαναν με 2-0 από την Παρτίζαν)", είπε ο Γκαρμπαχόσα σχετικά με την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ.

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το 15 μεγάλο τουρνουά του Ρούντι Φερνάντεθ με τη φούρια ρόχα και το 11ο για τον Γιουλ, που πέρσι έμεινε εκτός EuroBasket 2022, λόγω τραυματισμού. Να θυμίσουμε, παράλληλα, ότι η Ισπανία στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αγωνιστεί στην Τζακάρτα κόντρα σε Βραζιλία, Ιράν και Ακτή Ελεφαντοστού.

TAGS MUNDOBASKET 2023 FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ