FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Η Philippine Arena των 50.000 θέσεων θα φιλοξενήσει μόνο δύο αγώνες και όχι την τελική φάση, για λόγους συγκοινωνίας

Η Philippine Arena
Η Philippine Arena FIBA

Σε μία σημαντική ενημέρωση προχώρησε η FIBA, η οποία ανακοίνωσε ότι τελικά η Philippine Arena των 50.000 θέσεων θα φιλοξενήσει μόνο δύο αγώνες της πρώτης φάσης και κανέναν της τελικής φάσης για λόγους συγκοινωνίας.

Η Philippine Arena ήταν μία από τις κορυφαίες ατραξιόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (25/8-10/9), αφού είναι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, θα φιλοξενούσε τους αγώνες της πρώτης φάσης των Φιλιππινων και την τελική φάση. Αυτό όμως τελικά δεν θα συμβεί.

Όπως ενημέρωσε η FIBA, αποφασίστηκε το γήπεδο να φιλοξενήσει μόνο δύο αγώνες της πρώτης φάσης, ενώ οι αγώνες της τελικής φάσης θα φιλοξενηθούν στην "MOA Arena", στο άλλο γήπεδο δηλαδή των Φιλιππινών. Η αιτία είναι καθαρά πρακτική, αφού σε προηγούμενα events που φιλοξενήθηκαν στον χώρο τους τελευταίους μήνες έχει αντιληπτό ότι υπήρχαν προβλήματα στην μετακίνηση του κόσμου από και προς το γήπεδο. Κοινώς, το συγκοινωνιακό κομμάτι είναι αυτό που οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο (29/4) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

TAGS FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ