MUNDOBASKET 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, Αυστραλία: Με 10 NBAερς και Έξουμ η προεπιλογή, αλλά χωρίς Μπεν Σίμονς

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, Αυστραλία: Με 10 NBAερς και Έξουμ η προεπιλογή, αλλά χωρίς Μπεν Σίμονς
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την προεπιλογή της - που αποτελείται από 18 παίκτες - για την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, συμπεριλαμβάνοντας 10 NBAερς και τον Ντάντε Έξουμ, αλλά όχι τον Μπεν Σίμονς.

Ο Μπεν Σίμονς θα απουσιάσει από ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση για την Αυστραλία. Οι "Μπούμερς" ανακοίνωσαν την προεπιλογή τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (25/8-10/9), συμπεριλαμβάνοντας 10 NBAερς σε αυτή και τον Ντάντε Έξουμ της Παρτίζαν, αλλά όχι τον Σίμονς.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο γκαρντ των Νετς θα φορούσε την φανέλα της χώρας του σε μεγάλη διοργάνωση, τελικά το όνομά του απουσίαζε από το προσκλητήριο. Αντιθέτως, συμπεριλήθηκαν κανονικά οι βετεράνοι Πάτι Μιλς των Νετς, Τζο Ινγκλς των Μπακς και Τζος Γκίντι των Θάντερ.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Αυστραλίας: Εξέβιερ Κουκς, Ντίσον Ντάνιελς, Ματ Ντελαβεντόβα, Ντάντε Έξουμ, Σαμ Φρόλινγκ, Τζος Γκίντι, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Τζοκ Λάνταλ, Θον Μέικερ, Γουίλ ΜακΝτόουελ-Γουάιτ, Πάτι Μιλς, Κιάνου Πίντερ, Ντούοπ Ριθ, Ματίς Τάιμπουλ, Τζακ Γουάιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία κληρώθηκε στον 5ο Όμιλο - που θα διεξαχθεί στην Οκινάουα - μαζί με την Γερμανία, την Φινλανδια και την Ιαπωνία.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA FIBA WORLD CUP ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ