ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Όταν ο Χρήστος Κυριαζής έπαιζε με χιόνι δεξί ελ στον Ολυμπιακό

Όταν ο Χρήστος Κυριαζής έπαιζε με χιόνι δεξί ελ στον Ολυμπιακό
24MEDIA/ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) ο μουσικός και τραγουδοποιός Χρήστος Κυριαζής, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1953 στον Πειραιά, μεγάλωσε στα Καμίνια και σφράγισε τη δεκαετία του 90 με τις επιτυχίες του που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα.

Τον Νοέμβριο του 2016, έδωσε συνέντευξη στο Oneman με αφορμή την επιστροφή του στις ζωντανές εμφανίσεις. Ο Θέμης Καίσαρης ρώτησε τον Χρήστο Κυριαζή για δημοσιεύματα που ανέφεραν πως μικρός αγαπούσε το μπάσκετ και εκείνος επιβεβαίωσε την αγάπη του για το άθλημα και τον Ολυμπιακό.

Εδώ έπαιζα, πίσω σου, στον Ολυμπιακό. Ναι ρε, αλήθεια. Με προπονητή τον Αλέκο τον Σπανουδάκη. Έπαιζα τότε δεξί ελ. Είχα τρέλα με το μπάσκετ. Χιόνιζε και πήγαινα για προπόνηση μόνος μου και γελάγανε όλοι μαζί μου. Μόνος μου, εγώ και το χιόνι.

Ο Χρήστος Κυριαζής με τον Θέμη Καίσαρη
Ο Χρήστος Κυριαζής με τον Θέμη Καίσαρη 24MEDIA/ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON


Αλλά όταν έμπλεξα με τις κιθάρες και τις Πρόκες, παίζαμε σ’ένα κλαμπ εδώ δεξιά που λεγόταν Σινικόν, κατάλαβες, γκομενάκια και τέτοια, ποιο μπάσκετ τώρα. Η κιθάρα έβγαζε γκόμενες. Το μπάσκετ τότε δεν έβγαζε, τώρα βγάζει”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο OneMan

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ