NBA

Όταν δάκρυσε ο… Άιβερσον

Δάκρυσε ο Άλεν Άιβερσον στην επιστροφή του στη Φιλαδέλφεια. "Θέλω να αποσυρθώ εδώ" τόνισε (video)

“Θέλω να αποσυρθώ εδώ” τόνισε ο 34χρονος γκαρντ που ξεκίνησε τη χρονιά στους Γκρίζλις, αλλά αποχώρησε για προσωπικούς λόγους όπως είπε. Η αλήθεια είναι ότι τον… ενόχλησε ο πάγκος (σ.σ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο Ντιτρόιτ) και προτίμησε να αποχωρήσει από το Μέμφις, που τον απέκτησε στο… παραπέντε και με ένα μικρό συμβόλαιο.




“Τώρα που επιστρέφω το μόνο που σκέφτομαι είναι οι άνθρωποι που με έκαναν αυτο που είμαι” τόνισε ο MVP του 2001 και τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ.



Σε 10 σεζόν στους Σίξερς ο Άιβερσον είχε τον υψηλότερο μέσο όρο (28.1), ήταν 2ος σε πόντους (19.583) και κατέχει το ρεκόρ τριπόντων (877).




“Ένιωθα πάντα περίεργα παίζοντας για άλλη ομάδα. Δεν ένιωθα καλά με άλλη εμφάνιση” τόνισε ο “Α.Ι” που έπαιξε ακόμη στους Νάγγετς, στους Πίστονς και στους Σίξερς.




“Ένιωθα πως ήταν δύσκολο να παρακουλουθώ τους Σίξερς. Δεν ήταν ότι κρατούσα κακία, απλά δεν μπορούσα” συνέχισε ο Άιβερσον για να καταλήξει:
“δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια”.




Τα δάκρυα του Άιβερσον




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ