ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στην προπόνηση: "Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε"

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στην προπόνηση: "Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε"
EUROKINISSI

Γκρουπ οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για να δηλώσει τη στήριξή του στον Δημήτρη Πρίφτη και τους αθλητές του.

Οι ήττες από τη Μονακό και από τον Άρη, κυρίως όμως η εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Λουί Ντε και στο Αλεξάνδρειο προβλημάτισαν άπαντες στην ομάδα, προβλημάτισαν και τον κόσμο, όμως το βράδυ της Τετάρτης (6/10) αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δείξει την πίστη και την υποστήριξή του στον Δημήτρη Πρίφτη και τους αθλητές του.

"Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας" ήταν οι κουβέντες που άκουσαν οι πράσινοι, με τους οπαδούς να λένε στον Πρίφτη "κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά, θα είμαστε δίπλα σας".

Ο Δημήτρης Πρίφτης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους οπαδούς και τους είπε πως "Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι το 2014, ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό". Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τέλος, αρκέστηκε να πει πως: "Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ