ΠΑΟΚ

Οπαδοί ΠΑΟΚ, τροχαίο Ρουμανία – ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Είμαστε συγκλονισμένοι και παρακολουθούμε με αγωνία και βαθιά οδύνη τα τραγικά νέα”

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά το δυστύχημα στη Ρουμανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά οπαδοί της ομάδας. Η ΚΑΕ εξέφρασε τη θλίψη της και ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Μύκονο στην 17η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις μετά την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τη ζωή επτά οπαδών της ομάδας στη Ρουμανία.

Πέρα από τη θλίψη τους, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατέθεσαν αίτημα στην Stoximan GBL για την αναβολή του αγώνα με τη Μύκονο Betsson στη 17η αγωνιστική (31/1, 16:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είμαστε συγκλονισμένοι και παρακολουθούμε με αγωνία και βαθιά οδύνη τα τραγικά νέα που έρχονται από τη Ρουμανία για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε, για μία ακόμη φορά, την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση για τις συνθήκες της ασύλληπτης αυτής τραγωδίας, θρηνούμε τον αδόκητο χαμό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για ένα ακόμη παιχνίδι, ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα. Παράλληλα, συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία όλων όσοι έχασαν ή ανησυχούν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει στο βαρύ πένθος που έχει σκεπάσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αιτήθηκε ήδη την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Μύκονος που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 31/1/2026 και είναι στη διάθεση των οικογενειών των θυμάτων και όσων το έχουν ανάγκη, για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή”.

Τo VIDEO του δυστυχήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ