ΕΥΡΩΠΗ

Ομπράντοβιτς: "Θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ, αν θα εργαστώ, μέχρι το τέλος του μήνα"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει δηλώσεις
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό μέσο ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασίσει αν θα εργαστεί την φετινή σεζόν σε κάποιο σύλλογο, προσθέτοντας ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Έπειτα από έναν χρόνο που έμεινε μακριά από τους πάγκους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δηλώνει πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην δράση. Για την ακρίβεια, είναι έτοιμος να ανακοινώσει και την απόφασή του, η οποία θα γίνει γνωστή μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον σερβικό σταθμό "Ν1" και με την κουβέντα να πηγαίνει στις σκέψεις του για το μέλλον ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε.

"Έμεινα εκτός ένα χρόνο, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και ο κορονοϊός. Είμαι ξεκούραστος πλέον και νιώθω υπέροχα. Πέρασα το χρόνο μου με τον τρόπο που μου αρέσει. Έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου και ελπίζω να έχω μια ευκαιρία, ψάχνοντας για έναν σύλλογο που θα μου δώσει κίνητρο, γιατί χωρίς κίνητρο δεν μπορώ να δουλέψω" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς για να συμπληρώσει κλείνοντας το θέμα:

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες. Έχω κερδίσει τίτλους σε όλα τα κλαμπ που έχω δουλέψει και έχω κάνει φίλους παντού. Είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ και αν θα εργαστώ, στο τέλος του μήνα. Αυτό θα γίνει σε συμφωνία με την οικογένεια μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή"

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ