ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Συνέντευξη σε ομάδα του NBA; Σε δημοσιογράφους δεν δίνουμε συνέντευξη;"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε δεχθεί επίσημη πρόταση από ομάδα του NBA, ενώ πρόσθεσε ότι κάποτε του ζήτησε ένας GM να περάσει από συνέντευξη και απάντησε ότι νόμιζε πως αυτό το κάνεις με δημοσιογράφους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ουδέποτε έφτασε κοντά στο να καθίσει στον πάγκο ομάδας του NBA. Αυτό επανέλαβε σε ακόμα μία συνέντευξή του - αυτή τη φορά στο "Arena Sport TV" - αλλά θυμήθηκε και μία ωραία ιστορία.

Ο "Ζοτς" θυμήθηκε αρχικά την περίοδο που πέρασε 40 μέρες με τους Πίστονς το 2012, αναφέροντας ότι "ειλικρινά, δεν είχα ποτέ επίσημη πρόταση από ομάδα του NBA. Ειλικρινά. Πέρασα 40 μέρες ως μέλος των Πίστονς. Το NBA είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο. Παίρνουν πράγματα από εμάς, όπως και εμείς από αυτούς. Ήμουν μέλος της ομάδας, πληρωνόμουν μάλιστα κάθε μέρα.

Μετά ήρθε ο Τζο Ντούμαρς και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε και να του πω τι πράγματα είδα. Μιλήσαμε για πιθανή συνεργασία, αλλά αυτά που είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας".

Κλείνοντας, είπε και την ιστορία για μία συζήτηση που είχε με έναν GM ομάδας του NBA: "Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μου ένας GM ομάδας και με προσκάλεσε για συνέντευξη. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και τον ρώτησα τι εννοεί με την συνέντευξη; Σε δημοσιογράφους δεν δίνουμε συνεντεύξεις;

Στο NBA το σύστημα είναι τέλειο. Αρχικά δεν καταλάβαινα γιατί οι παίκτες έκαναν μόνο μία προπόνηση και αυτή πρωί. Έχουν πολλούς προπονητές που δουλεύουν ατομικά. Μετά όμως άρχισα να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, κάνω μόνο μία πρωινή προπόνηση, κάτι που αρέσει τόσο στους παίκτες, όσο και σε εμένα. Έχουμε αποδεχθεί κάποια πράγματα που κάποτε έμοιαζαν αδύνατα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ